Безоплатна доставкаБезкоштовна доставка на суму від 6000 грн.

Безкоштовно по Україні:
Зворотний дзвінок

Офіційний сайт

виробника

Пн-Пт: з 9:00 до 18:00

Сб: з 10:00 до 16:00

Нд: Вихідний

Бесплатно по Украине:

0-800-300-301

киевстар:

+38 (067) 223-11-22

обратный звонок

Ідеальне комп'ютерне крісло: все, що потрібно знати про його вибір

Фільм, що інтригує, захоплива гра або термінова робота можуть довго утримувати користувача перед монітором. Але часто сильний біль у спині або шиї, спричинений незручним становищем тіла, змушує робити часті перерви. Проблема криється в невдалій конструкції комп'ютерного крісла, яке не забезпечує підтримки хребта. Щоб працювати або насолоджуватися відпочинком без шкоди власному самопочуттю, подбайте про придбання гарного крісла. Правильні комп'ютерні меблі забезпечать комфорт та безпеку хребта та м'язів спини. Консультанти інтернет-магазину меблів AMF розкажуть про критерії вибору ідеального крісла на прикладі представлених у каталозі моделей.

Ідеальне комп'ютерне крісло: все, що потрібно знати про його вибір - фото 1

Які критерії визначають якість комп'ютерних крісел

Турбота про здоров'я та самопочуття користувача, створення сприятливих умов для організму — першочергові завдання та критерії якості для комп'ютерного крісла. Модель можна назвати вдалою та гідно виконаною, якщо вона:

  • Ергономічно сконструйована та розроблена з урахуванням особливостей людського тіла.
  • Передбачає наявність кількох положень, призначених для проведення часу різного характеру.
  • Забезпечує підтримку хребта та верхньої частини ніг, не перетискаючи м'язи та кровоносні судини.
  • Дозволяє зручно оперти ступні на підлогу та зменшує вагове навантаження на коліна та гомілки.
  • Дозволяє провести у сидячому положенні кілька годин без почуття втоми, затікання у м'язах та дискомфорту у попереку.
  • Не потребує складного догляду.

Ідеальне комп'ютерне крісло: все, що потрібно знати про його вибір - фото 2

Про все послідовно

Зовнішня простота конструкції комп'ютерного крісла оманлива. Естетика, практичність, зручність та довговічність експлуатації різних моделей забезпечуються кількома конструктивними елементами. Розглянемо докладніше такі елементи, як основа, сидіння, спинка та підлокітники.

 

Сидіння

До цієї частини виробу висуваються такі вимоги:

  • Середня жорсткість сидіння. Таке сидіння запобігає розвитку сутулості, але не завдає незручності зайвою щільністю поверхні. Цю вимогу чудово ілюструють моделі крісел Чинція та Ледлі.
  • Глибина сидіння має становити 23 стегна. Завдяки таким параметрам користувач може поставити ноги на підлогу. Для людей невеликого зросту підійдуть крісла типу Поло, Гольф або Комфорт, для високих — Роял Пластик або Марсель Хром.
  • Анатомічна форма. Для тривалої експлуатації буде комфортнішим кріслом, що враховує природні вигини людського тіла та здатне підлаштуватися під них. Геймери оцінять зручність VR Racer, а офісним працівникам підійде модель Роял Люкс.
  • Вигнутий передній край сидіння. Така конструкція не перетискає ноги в місці згину, тому не порушує кровотік. Модель Атлетик Софт дозволить поринути у робочі процеси без шкоди для судинної системи.

Ідеальне комп'ютерне крісло: все, що потрібно знати про його вибір - фото 3

Спинка

Першочергові значення цього елемента мають такі параметри:

  • Правильна висота. Хребту необхідно отримувати підтримку у всіх відділах, особливо нестабільних. Передбачені два варіанти спинок: високі, як у моделях Марсель або Атлетик, та середньої висоти — крісла Спринт та Престиж.
  • Наявність механізму гойдання. Ця опція дає можливість влаштовувати невеликий відпочинок хребту та м'язам, не залишаючи робочого місця. У кращому вигляді ця функція реалізована в моделі Фаворит Пластик.
  • Підголів'я. Розслаблення м'язів шиї такий самий важливий момент, як і підтримка хребта. Ідеально, якщо підголів'я регулюється за висотою та рівнем нахилу. Оцінити переваги такого конструктивного виконання можна за допомогою моделей Uran, Self та Scrum.

Ідеальне комп'ютерне крісло: все, що потрібно знати про його вибір - фото 4

Ідеальне комп'ютерне крісло: все, що потрібно знати про його вибір - фото 5

Підлокітники

У розробці моделей крісел для робочих столів конструктори нерідко залишають поза увагою підлокітники. Однак, цей елемент безпосередньо впливає на комфорт експлуатації виробу, тому під час вибору моделі зверніть увагу на такі характеристики:

  • Висота підлокітників. Бажано, щоб параметри дозволяли розмістити руки на одному рівні, за умови природного положення кисті на стільниці. Таке конструктивне рішення позбавить неприємних симптомів тунельного синдрому і допоможе швидше справлятися з набором і обробкою документів. Крісло Техас Екстра — ідеальний варіант.
  • Знімне кріплення підлокітників. Таке рішення доступне для моделей, де конструкція кріпиться тільки до сидіння і не залежить від спинки, як у крісел Аеро або Регбі.

 

Основа

Пластикова, металева або дерев'яна хрестовина — фундаментальний елемент крісла, який бере на себе вагу і розподіляє її. Важливо, щоб в основі було передбачено:

  • Граничні вагові навантаження із запасом.
  • Міцний колісний механізм, що забезпечує легкість та плавність пересування крісла під час експлуатації.
  • Система регулювання висоти сидіння, оснащена простим у використанні та чутливим механізмом.

Ідеальне комп'ютерне крісло: все, що потрібно знати про його вибір - фото 6

Де придбати гарне комп'ютерне крісло?

Інтернет-магазин AMF пропонує користувачам десятки моделей комп'ютерних крісел із широким діапазоном характеристик. Побажання клієнтів вже передбачені та реалізовані у фірмових виробах. Наші крісла гарантують відмінне самопочуття навіть під час тривалої інтенсивної роботи чи ігрового марафону. Якщо в різноманітності асортиментного ряду зробити вибір самостійно складно, наші консультанти обов'язково допоможуть вам підібрати найкращі рішення.

Матеріал підготовлений адміністрацією сайту: меблі AMF

Подзвонити