Безоплатна доставкаБезкоштовна доставка на суму від 6000 грн.

Безкоштовно по Україні:
Зворотний дзвінок

Офіційний сайт

виробника

Пн-Пт: з 9:00 до 18:00

Сб: з 10:00 до 16:00

Нд: Вихідний

Бесплатно по Украине:

0-800-300-301

киевстар:

+38 (067) 223-11-22

обратный звонок

Топ-5 кращих ігрових крісел від Art Metal Furniture у 2021 році

Топ-5 кращих ігрових крісел AMF у 2021 - фото 1

Зручність і правильна посадка за комп'ютером впливають не тільки на ігрові успіхи, але і допомагають підтримувати здоров'я опорно-рухової системи. Тому комфортне крісло повинно бути у кожного геймера. Пошуки відповідної моделі можуть затягуватися на місяці. Прискорити цей процес допоможе наша добірка кращих комп'ютерних крісел від AMF і базові рекомендації у виборі.

 

Як вибрати: основні критерії

Топ-5 кращих ігрових крісел AMF у 2021 - фото 2

У виборі комп'ютерного крісла для геймінгу важливо враховувати такі моменти:

  1. Зручність і безпека. Геймери проводять за грою багато часу, тому бажано купувати моделі підвищеного комфорту.
  2. Функціональність і можливості кастомізації. Кращі моделі мають механізм гойдання і дозволяють змінювати висоту сидіння, положення підлокітників, кут відкидання спинки.
  3. Оббивка. Рекомендується брати вироби з облицюванням з якісного шкірозамінника або щільної тканини.
  4. Додаткові опції. Деякі моделі дозволяють встановити підставки для чашки, миші, клавіатури, кріплення для маніпуляторів й джойстиків.
  5. Відведений бюджет. Рекомендується не економити на геймерському кріслі. Якщо ігровий процес забирає від 5 годин на день, якісні меблі просто необхідні для здоров'я хребта. У AMF розробляються моделі різних цінових категорій.

Топ-5 кращих ігрових крісел AMF у 2021 - фото 3

Топ-5 кращих крісел від Art Metal Furniture

Список найкращих виробів об'єднує в собі товари, які давно завоювали популярність покупців AMF і лінійки, в яких з'явилися нові моделі.

 

VR Racer Dexter

Крісло AMF VR Racer Dexter входить у велику лінійку геймерських меблів VR Racer. Це динамічна і яскрава модель однозначно припаде до смаку гравцям. Оригінальний і трохи агресивний дизайн виділяє виріб серед інших товарів. Каркас виконаний зі сталі високої якості, а оббивка — зі штучної шкіри.

Топ-5 кращих ігрових крісел AMF у 2021 - фото 4

Особливу роль в створенні комфорту для користувача грає поперековий підпір, що знімає навантаження зі спини й хребта. Крім того, можна змінювати висоту виробу і підлаштовувати під будь-яку комплекцію. У кріслі передбачені додаткові опції: оснащення подушкою-підголовником і висувною підставкою для ніг.

Особливості моделі:

  • оббивка виконана з сучасного шкірозамінника. За характеристиками й зовнішнім виглядом матеріал складно відрізнити від натуральної шкіри.
  • хрестовина виконана з чорного нейлону з кольоровими накладками.
  • обгумовані ролики в системі коліс.
  • механізм гойдання Tilt з функцією Relax дозволяє розкрити крісло до горизонтального положення.
  • система Relax дає можливість зафіксувати спинку під зручним кутом нахилу.
  • граничне навантаження на виріб — до 120 кг.

 

VR Racer Radical

Крісло AMF VR Racer Radical також є членом сімейства VR Racer. Замість щільної шкіряної оббивки спинка виробу обтягнута сітчастою тканиною. Це дає додаткову вентиляцію і дозволяє тривалий час перебувати в сидячому положенні навіть в жарких приміщеннях.

Топ-5 кращих ігрових крісел AMF у 2021 - фото 5

Ця порівняно нова розробка вже встигла полюбитися багатьом користувачам, оскільки повністю задовольняє всі потреби сучасних геймерів. Крісло забезпечує свободу руху рук і тіла, гарантує гарну терморегуляцію, рівномірно розподіляє навантаження на хребет. Завдяки вбудованому механізму Relax можна змінити й зафіксувати кут нахилу спинки в будь-якому положенні до 170 °.

Особливості моделі:

  • збільшений кут системи нахилу, в порівнянні з попередньою моделлю.
  • хрестовина виконана з нейлону з кольоровими накладками.
  • тканинна оббивка.
  • обгумовані ролики.
  • наявність подушки під поперек і підлокітників на шарнірах.
  • максимальне навантаження на виріб не більше 120 кг.

Крісло Radical випускається в різних варіантах, незначно відрізняються один від одного. Найпопулярніші в лінійці варіанти — Taylor, Grunt, Garrus і Brooks.

 

VR Racer Expert Guru

Крісло AMF VR Racer Expert Guru — найбільш прогресивна позиція з лінійки. При її розробці було продумано все до дрібниць. Виробникам вдалося створити ідеальне ергономічне крісло з підтримкою спини, попереку, зручними підлокітниками й стійким корпусом. Виріб забезпечує повний комфорт користувачеві та має неповторний оригінальний дизайн, який вносить особливу нотку в декор будь-якого приміщення.

Топ-5 кращих ігрових крісел AMF у 2021 - фото 6

Крісло вважається геймерським, але його можна придбати й для звичайної роботи за комп'ютером. Переваги моделі:

  • плавне регулювання висоти посадки.
  • пофарбований металевий каркас, що забезпечує максимальну міцність конструкції.
  • можливість укомплектувати крісло подушкою під поперек і шию.
  • наявність функції нахилу спинки Relax.
  • механізм гойдання Tilt.
  • м'які ролики не дряпають підлогу.
  • витримує до 150 кг навантаження.

 

Крісло Run

Лінійка Run входить в колекцію геймерських крісел Need for Speed. Вона трохи простіше, ніж сімейство VR Racer, але в неї входять такі ж зручні й надійні моделі. Основна перевага конструкції — відмінна ергономіка. У ньому можна розслабитися і повністю розчинитися в ігровому процесі.

Топ-5 кращих ігрових крісел AMF у 2021 - фото 7

Облицювання у Run виконане з екошкіри PU, що складається з декількох шарів. Внаслідок багатошаровості матеріалу оббивка демонструє високі експлуатаційні характеристики. Хрестовина виготовлена з пластику. Прогумовані коліщатка дозволять мінімізувати шум від руху крісла.

Особливості вироби:

  • механізм гойдання Tilt.
  • відкидні підлокітники.
  • максимальне навантаження на виріб — 100 кг.
  • широкий спектр колірних рішень.

 

Крісло Shift

Порівняно недорога, але зручна модель Shift виконана в мінімалістичному дизайні. У крісла нескладний силует, в якому сидіння майже відразу переходить в спинку. Форма виробу покращує його функціональність і зручність. Отвори у верхній частині спинки — родзинка дизайну крісла. Shift також входить в колекцію Need for Speed.

Топ-5 кращих ігрових крісел AMF у 2021 - фото 8

Shift добре підійде тим, хто більшу частину дня знаходиться в сидячому положенні. Модель дозволяє м'язам не затікати. Завдяки оббивці з екошкіри й сітки тривале перебування в кріслі не викликає надмірної пітливості. Ергономічні підлокітники укомплектовані м'якими накладками.

Характеристики моделі:

  • вільне розгойдування завдяки механізму Tilt.
  • великий вибір колірних варіантів дизайну.
  • пластикові хрестовина і ролики.
  • допустиме навантаження — до 100 кг.

Кінцевий вибір крісла залежить від індивідуальних переваг і доступного бюджету. Однак варто пам'ятати про зручність і здоров'я хребта, суглобів і судин. Вибирайте виріб, в якому не затікають м'язи, комфортно почуває себе спина і поперек, а також не порушується кровообіг. Крісла від AMF відповідають всім міжнародним стандартам. У каталозі можна без зусиль підібрати відповідний варіант. А якщо виникнуть складності з вибором, наші консультанти допоможуть знайти кращу модель.

Матеріал підготовлений адміністрацією сайту: меблі AMF

Подзвонити